Minnesgoda läsare...etc

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesgoda läsare...etc




VÅRVINTERVANDRARE

vem kommer svartklädd släntrande

en takdroppsfredag i mars

från brynäs över islandsbron

på väg till AF, bevars?

vem har ett fulltecknat program

och bergfast tro på struktur?

det måste vara samme man

som utgjöt sig om en mur...

 

LARZ GUSTAFSSON   11/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-11 15:24



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag måste dessvärre erkänna att jag inte riktigt hänger med, är det okej att be om din tolkning/tanke kring din text?
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP