Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


förlåt

jag vet inte hur förnekelse ser ut
du får ursäkta mig finaste, jag vet hur mycket du hatar konsistensen av blod
jag tyckte mig se rädsla
jag tyckte mig se

mig
förlåt mig, jag vet att färgen får dig att må illa

du lät mig leva med ångesten
ditt svaga
fan

vilja och förnekelse
du skulle visa mig

glöm mig aldrig, jag vet att smaken får dig att vilja kräkas
du hann aldrig




Fri vers av zarahsshadow
Läst 367 gånger
Publicerad 2011-03-12 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zarahsshadow