Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKENAR IVÄG IBLAND

det skenar iväg ibland

för en fullblodspoet

det brinner i kablarna

när jag blivit för het

cylindrarnas tändstift får

slå gnistor igen

det öppnas en motorväg

mot undergången

 

min löddrige springare

blir fartblind ibland

den är en mustang så klart

 från rock´n´roll-land

bensin i mitt heta blod

och två svarta streck

jag susar på autobahn

och sen är jag väck

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-12 15:11



Bookmark and Share


  mare VIP
Fartfylld dikt !
2011-03-14

  jacqueline
Roliga liknelser betecknande en fullblodspoet!
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP