Grattis, Kronprinsessan!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis, Kronprinsessan!




NAMNSDAGEN

för full hals

en kravlös dag

i väntan

flanerar jag

det flaggas

för namnsdagen

viktoria

en kram på den

jag är inte

herrelös

jag är inte

sysslolös

så om jag

gör nån nervös

ta brädan

och bara klös

 

att njuta

får ha sin tid

att åtnjuta

sinnesfrid

att fjärma

sig från allt svårt

att avskärmas

från allt hårt

jag låter

det flöda nu

det varma

och röda nu

men stöter

jag på patrull

så ska de

få munnen full

 

 

LARZ GUSTAFSSON  12/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-12 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP