Fast inte den Siouxsie & The Banshees sjöng om.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast inte den Siouxsie & The Banshees sjöng om.




HONGKONGTRÄDGÅRD

vackert är ditt allvar

upphöjt är ditt lugn

fjärran är din tankegång

dystert är det rike

där jag själv är kung

hätsk och hetsig är dess sång

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-12 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP