Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bantning

 

jag ska börja bantning.
jag drycker light coca cola.
istället kött äter två kg grönsaker till lunch.
allt som jag är ekologiskt
men ändå jag är för fett
jag har inte problem utan de som äter för mycket och ändå de är för small har problem.
vad ska jag göra när mitt ödes penna är för fett

 

jag ska börja banta.

jag drycker light coca cola.

istället kött äter jag två kg grönsaker till lunch.

allt som jag äter är ekologiskt

men ändå jag är för fett

jag har inte problem

utan de som äter för mycket

och ändå de är för small

har problem.

vad ska jag göra

när mitt ödes penna är för fett




Fri vers av Bashak Bsk
Läst 368 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-12 18:49



Bookmark and Share


    Bashak Bsk
Men Bibbi jag är bara 54 kg:))
men tack för tipsen ändå..
2011-03-13

  Bibbi VIP
Pröva LCHF diet:
http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika
Kilona rasar:-)

2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Bashak Bsk