Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där vatten vrider sig

 

jorden är en plats

att älska



men den gör som den vill
med allt vi känner

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Elaine.S VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-13 00:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket sant
2011-03-14

  Lena Själsöga Keijser
ja
jorden är en av de vackraste pärlor

ja vi tror oss kunna läsa den
liksom allt liv så kallat runt oss

kanske gör den så
i det att vi skall stiga djupare än känna
in i hjärtuppleva

tack
2011-03-13

  Nils Teodor VIP
Sant och vackert
2011-03-13

  Catharina Edin VIP
ja, just det - bra skrivet -
2011-03-13

  Larz Gustafsson VIP
Vid närmare eftertanke: Du kanske har händelserna i Japan i åtanke?
2011-03-13

  Larz Gustafsson VIP
Är det inte snarare tvärtom?
Vi har ju snart förstört den.
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP