Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÄVLE ABEBA

vårens frambrytningar

är en fröjd att varsebli

ljusets framryckningar

gör att vintern är förbi

addis är säkert hett

ler med hela ansiktet

hoppas du har det gott

nu när resans mål är nått

 

 

LARZ GUSTAFSSON   13/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-13 14:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader andas vår
2011-03-15

  Maria Natasja
Solen värmer skönt!
2011-03-13

  Måna N. Berger
Den svenska våren slår allt! :)
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP