Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd

Purple is our color

Shea is our scent

Love is our feeling

From time to us they're sent




Fri vers av S. Krusmynta
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-13 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S. Krusmynta
S. Krusmynta