Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är inte menat som en rolig text, tyckte inte det var någon vits med det


Visst finns det liv efter döden...





...de överlevandes liv
efter ditt
eller andras frånfälle




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-13 21:18



Bookmark and Share


  ULJO
Så kan man ju också se på saken
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP