Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du säger till mig att sluta

vill du veta en sak?

nästa gång vi träffas
ska jag göra så
varenda snöflinga runt oss
smälter
jag ska visa
dig hur man gör
för att få varenda
cell i kroppen
att bli små solar
och jag ska
berätta precis
dom sakerna som du vill
höra.

du har hört precis
samma meningar av
säkert hundratals
andra tjejer

men skillnaden är
att jag menar
det.




Fri vers av monkeypie
Läst 444 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-14 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monkeypie