Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek är ett kretslopp

när du älskar, så blir du sårad
när du blir sårad, så hatar du
när du hatar, så försöker du glömma
när du försöker glömma, så börjar du sakna
och när du börjar sakna..
så blir du kär igen.




Fri vers av monkeypie
Läst 505 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-14 17:22



Bookmark and Share


  Amina
rakt på
2011-03-14

    ej medlem längre
är det så illa ?
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

monkeypie