Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅREN TILL MÖTES

människor går våren till mötes

istället för att åka buss

vissa vinterplagg har fått falla

för solens varma, sköna puss

gävle går nu våren till mötes

och lämnar vintern bakom sig

jag vill tacka Jesus, min Fader

Han som har tagit hand om mig

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-15 18:50



Bookmark and Share


    sajo
vissa vinterplagg har fått falla

för solens varma, sköna puss

dessa rader har jag fastnat för och våren kommer oss till mötes trots att det snöar ymnigt utanför mitt fönster.
2011-03-18

  anits VIP
Vackra rader, våren kommer
även i år
2011-03-16

  Göran Gustafsson VIP
gävle går nu våren till mötes
och lämnar vintern bakom sig

Instämmer. Kändes verkligen så när man i helgen såg alla sollapare på det numera helt snöfria stortorget.
2011-03-16

  Suzy med punkterna
Äntligen skymtar värme och leenden.
Fint skrivet Larz.
2011-03-15

  Måna N. Berger
Våren till mötes! Och om vi inte går den till mötes så kommer den till oss ändå, så generöst inrättat är det! Solpuss!
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP