Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Mörker

Ögonen försöker vänja sig

Det är en omöjlighet

Mörkret är för starkt

Jag förlorar

Mörkret vinner

Igen




Fri vers av liiiisa
Läst 208 gånger
Publicerad 2011-03-15 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liiiisa