Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigen

Stigen jag går på är svår
mörk,risig ovh full av snår

Jag hittar inte ut
stigen har inget slut
ditt öde är att ständigt famla runt på denna stig
i resten av ditt liv




Fri vers av mickech
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-15 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech