Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle kunna.. Om du tillät mig..

Jag skulle kunna viska
vackra ord i ditt öra

Eller smeka ditt hår
tills du somnar

Älska dig och läka alla
dina djupa sår

Jag skulle kunna få dig
att skratta när som helst

Eller sitta tätt intill och
läsa dikter för dig

Älska dig och för alltid
bara vara din

Jag skulle kunna kyssa
dig och vara nära

Eller bara se djupt in i
dina vackra ögon

Älska varje minut jag
får vara med dig

Jag skulle kunna...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-16 23:13



Bookmark and Share


    Niklas H
drömskt, önskande, bedjande och väldigt starkt diktat. kanon!
2011-03-17

  Quasimodo
En fin möjlighet som finns här till varandra, både i att ge och få så!!
2011-03-17

    Max Poisé
Vackert och ömt Emme...Jag liksom känner längtan genom "barrikader av evighet"

Kramar
2011-03-17

  Johan Bergstjärna VIP
Det där borde ingen inte tillåta, vackert!
2011-03-16

  aol
så ömt från hjärtat så äkta kärlekstankar som strömmar från diktarjaget
2011-03-16

  mickech
ja, det är mycket vi gör, för att få kärlek. Bra skrivet.
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP