Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa människor

vissa människor tror verkligen att dom har med allting att göra
det ända dom gör är att förstöra

jag torde att det skulle bli lite bättre nu
men det blev det inte, tack vara sådana som du

vad har du egentligen emot mej?
vad fan har jag gjort dej?




Fri vers av Somlike Life
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-17 06:43



Bookmark and Share


  Anna*
Det är märkligt att det finns de som bara vill förstöra för andra och som inte kan släppa taget. Känslan gestaltar du på ett strålande sätt ☼
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Somlike Life
Somlike Life