Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titellös

Det saknas nått, jag vill inte att du ska gilla mig.
Det finns nått, i himlen vi båda vill ha.
Inget ämne för debatt

Jag ger mynt till rika,
fiskar nya i myntinkast.

Och vidare så..

Den här hästen är tom,
dess entré kommer inte forceras.

Du målar mig med ord - onödigt att vara,
men du förstår mig nog.
Varför försvara mig mot dom,
varsågod, för all del..
Jag är utnämnd som, framröstad till
den minst troliga
just det,
bara det;
Den minst troliga.




Fri vers av Tryckhet
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-17 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tryckhet
Tryckhet

Senast publicerade
Titellös
tänk
liv vs död
var
* Se alla