Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VACKRA VINTERBARN

vackra vinterbarn

som är så mycket vår

vackra vinterbarn

så mycket som det går

när jag ser på dig

ser jag mitt ideal

som ett nordiskt svar

på rios karneval

 

isak och rebecca

kan vi aldrig bli

en gång varje vecka

dansar du förbi

på min tv-ruta

tilldragande, skön

som en flicka i

en låt med ebba grön

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-17 17:36



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Tycker om dina rader här, det bär mot vår, applåder.
2011-03-18

  Elaine.S VIP
Betraktandet av något oåtkomligt...du får med både hetta och svalka...
2011-03-18

  anits VIP
Mycket härliga rader
2011-03-17

  Kalle.O
Du påmminner om Uffe Lundell(hoppas du inte misstycker)
2011-03-17

    Ken Cassel
=)
Det här var inte direkt en vanligt alster ifrån dig, Larza!
Men jag gillade det....
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP