Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDSFRISTEN

vissa går och dagdrömmer

andra läser tranströmer

snacket går om köttbristen

jag är glad åt tidsfristen

 

kan inte förtränga den

men vill helst förlänga den

går på helspänn dagligen

länge leve tidsfristen!

 

varje dag är vunnen tid

ger en strimma sinnesfrid

slutevakueringen

är den bästa lösningen

 

 

LARZ GUSTAFSSON    17-18/3 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-18 13:53



Bookmark and Share


  anits VIP
FIna tänkvärda rader
2011-03-19

  Måna N. Berger
"varje dag är vunnen tid" Den tanken tycker jag om.
2011-03-18

    ej medlem längre
tranströmer är bra : )
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP