Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om bilden. Om Biggles varit katt så skulle han ha sett ut ungefär så här när fotografen fångat honom på bild precis innan Biggles for iväg ut på uppdrag.


Ibland är det olika





Ibland är man inte alls
närvarande i plugget

andra gånger är man
helt på hugget




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2011-03-18 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP