Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM DENNA

en dag som denna

är orosmolnet svårt att se

en dag som denna

med solsken och en god buffé

lördag vid lunchtid

och fastlagsris på stortorget

ett stycke fritid

på väg mot tid vi inte sett

 

 

LARZ GUSTAFSSON   19/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-19 14:22



Bookmark and Share


    T.R.
Blev glad när jag läste den här texten, fint :)
2011-03-20

  anits VIP
Fina rader
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP