Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... mitt i allt.




Stannar upp

Tänker efter

kommer på

och inser

 

Kanske jag har varit för hård mot dig

Det har nog varit bra ändå

du har sett vilket pris det haft

 

Men jag har tänkt efter

kommit på

och insett

 

Att du faktiskt betyder mycket för mig

att jag kanske varit för hård mot dig ibland

 

Att du faktiskt genomgått en hel del

men att du faktiskt nu fått se vad saker kostar

 

 




Fri vers av Ekan
Läst 300 gånger
Publicerad 2011-03-20 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ekan
Ekan