Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskade livet

Jag började älska livet den
dag jag träffade dig

Och jag förstod att någon
kunde älska mig

Ett halvt dygn senare var du
tvungen att åka hem

Jag gick sönder där och då
intill vattnet där vi suttit

Ett halvår senare var du
borta ur mitt liv

Och jag gick sönder ännu
mer och för alltid

Dina sista fem ord har jag
aldrig kunnat glömma

Jag älskade livet när jag
var älskad av dig

Hur ska jag någonsin
kunna älska livet igen

Har du hållt dina sista fem
ord, älskar du mig än

Minns du ens våra spår i
sanden, alla känslor

Hur stjärnorna glittrade
extra mycket den natten

Jag älskade livet..





Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-20 00:58



Bookmark and Share


    AA VIP
Du beskriver saknaden så att det berör. // AA
2011-03-30

  aol
ruggigt nära känner jag din saknad
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP