Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNDLIGT OCH ANDLIGT

snö som en gång smält

kommer aldrig tillbaka

som vatten i en å

jordskalv, krig och svält

får nationer att skaka

men ska dock ej bestå

tunnlarna tar slut

varar aldrig för alltid

tids nog möts man av ljus

liksom fridens man

har ett hopp och en framtid

i sin Faders hus

 

 

LARZ GUSTAFSSON    20/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-20 15:06



Bookmark and Share


    Tea Alex
Gud är allt. :)
2011-03-25

  anits VIP
Mycket vackert skrivet
2011-03-21

  Måna N. Berger
Förändringen är det enda som består.
2011-03-20

  Måna N. Berger
Förändringen är det enda som består.
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP