Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svagt inspirerad av Dansa, fastän av Säkert!.


Ab imo pectore (eller historien om hur ett plus ett blev ingenting och ingenting enbart)

Vill skriva bokstäver på din handrygg
Oförklarliga snirklar, ett ingenting av ingenting
Min själ i blått bläck mot din vita hud
Men jag får nöja mig med att skriva dig på mig

Du säger att jag kommer dö
Jag säger att vi får dansa bort det
En del av dig kommer aldrig vara min död
Även om du redan dödat en del av mig

Kom så brister vi tillsammans älskling
Just för att jag aldrig kommer att vara älskling för dig
Aldrig kommer få måla dig in i mina vener
Mitt hjärta blir sjukt, blir krossat, nära dig

Jag säger att jag kommer dö
Du säger att vi får dansa bort det
Så det är precis vad vi gör, dansar bort livet
En ingenting i en vals med en ingenting


Vi äger precis ingenting alls









Fri vers (Fri form) av baraenkänsla
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-20 20:49



Bookmark and Share


  H Alsten
Sluta aldrig skriv människa.

Jag tänkte faktiskt på Dansa, fastän när jag läste dikten. Du är så otroligt duktig. Du. Är. En. Poet.

Helt ärligt, dina ord är ljuva som en kopp med honungsté, lika värmande som en brasa och vackra som snön.
2011-03-20

  Novak
tack för en klockren beskrivning av en för mig existerande kärlek som kom försent till världen!
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

baraenkänsla
baraenkänsla