Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad

Blixtar
Blixtar mellan våra ögon
Varje gång jag ser dig skakar jag till
Det är något med din energi
Den du är
Det är något med dig
som gör mig,
mjuk.

Jag blir varm,
jag blir fylld med energi,
bara jag hör ditt namn.

Allt som har med dig att göra,
gör mig,
förälskad.




Fri vers av Hannah Söderberg
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-21 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah Söderberg
Hannah Söderberg