Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ANSPRÅKSLÖS ENKEL HYLLNING TILL JESUS

Dig har jag alltid

min älskade Far

om allt på jord förgår

står Du dock kvar

stor är Din trofasthet

större än störst

Dig vill jag ära och

sätta Dig först

om alla andra går

så finns du med

Bibeln mig tröstar med

detta besked

himmel och jord förgås

men ej Ditt Ord

det som du ger mig är

himmel på jord

om kronofogden tar

allt vad jag har

vet jag att Du ändå

trofast står kvar

och mina källor får

jag ha i Dig

Du som har lovat att

ej svika mig

 

LARZ GUSTAFSSON 22/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-22 17:52



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja! Precis så! All ära åt Gud!
2011-03-25

  mare VIP
Fin hyllningsdikt
2011-03-23

  anits VIP
Mycket vackert skruvet
2011-03-23

  Catharina Edin VIP
det är fint, att stå för sin tro.
2011-03-22

  Måna N. Berger
Det finns värden som fogden inte kommer åt! Mycket fin titel, vill jag också säga.
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP