Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter till året

ser du solen som sänker sig i horisonten
där bortom de fjärran bergen ned i haven
minns du sommarens varma vindars lekande
som förde oss en i ett drömmande sökande

liksom löven sakta dalar ned från träden
faller också vi utan att veta vad färden
bort från det som är oss närmast av allt
kommer att leda men det börjar bli kallt

nu har allt blivit vitt ljuset har sänkt
fammlar runt i mörkret som vi hade tänkt
slipper se utan bara känna allt som hänt
finner kanske en värme med något vi känt

allt som försvunnit de vi återfunnit här
svaga men ändå starka resan fått oss där
på denna platsen resan började på stenen
en ny resa valet är bara att följa benen




Fri vers av Storiesofpoetry
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-22 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Storiesofpoetry

Senast publicerade
Åter till året
* Se alla