Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TJEJ

det ångar av dig

när du ruskar på dig

och skakar av dig

ökendammet

det rister i dig

när den gyllne strålen

skvalar mot

partiprogrammet

jag önskar att du

var en Sions dotter

helt avskild, helgad

för Jesu Rike

så alla dina

opinionsbojkotter

inte bara

blev ett dike

en grå fabriksrök

i din svarta hårman

en vårvind blåser

bort all röken

intensiteten

smälter alla drivor

du svävar stolt och

slår som höken

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-23 06:07



Bookmark and Share


    Tea Alex
Women.....cant live with them...pass the bearnuts...
2011-03-25

  Anna*
Målande beskrivet ☼ Snyggt =0)
2011-03-23

  Måna N. Berger
Hon är vacker! Så som du skriver henne.
2011-03-23

  anits VIP
Så fint och berörande skrivet
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP