Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frost

En naken kropp studeras i skeva speglar
Förvrider verkligheten och du kan inte längre se
Något annat än det svarta som långsamt börjar riva sin väg mot ytan
Och ett tungt hjärta som försöker fortsätta slå i takt under tunn vit hud

Låt mitt hjärta hitta din takt

Vinden spelar en melodi på näst intill blottade revben
Frostblått sprider sig sakta genom söndertrasade vener
Varje ansträngt andetag förser blodet med mer lögner
Mer krav mer… is
Du är en uppriven isprinsessa
Målar vasst desperat färg på huden
Sår efter sår
Rädsla
Färg
Värme
Inte vara så vit
Så kall

Ge mig riktig värme

Snälla




Fri vers (Fri form) av Stardust~
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-23 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust~
Stardust~