Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är inget manus (del 4)


Det sista man är med om
kan ibland bli redigerat.

Allt beror på vem som vet vad.

 

 

 




Övriga genrer av Elaine.S VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-26 13:32



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina manus är källsmycken att leva med

tack
2011-04-02

  Maximillixen
ja, så kan det vara
2011-03-27

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så sant
2011-03-27

  Catharina Edin VIP
ja, mycket klyftigt!
2011-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Det gäller för tillvaron här på jorden, ja.
2011-03-26

  anits VIP
Så kan det vara många gånger
bra skrivet
2011-03-26

    ej medlem längre
Intressant diktsvit med många fina tankegångar.
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP