Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur arkivet




Hur?


Hur kommer det sig att man minns

det man helst av allt önskade glömma?

Till kostnaden av att man glömmer

det man strävar att komma ihåg?

 

Var döljer sig så den provins,

den ovärderliga skattgömma,

som fördömer eller berömmer

det som blev ens livs epilog?

 

Hur finna en sann empiri

om liv sedan länge förbi?

 

 





Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-24 15:14

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
livets förunderlighet på tio rader
2011-03-25

  Mangal VIP
Snyggt utformat av värdefull fråga.
2011-03-24

  filosofian
Bra fråga ;)
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP