Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten behöver ingen unik beskrivning.. Den talar så väl för sig själv.


Brinner du?

Vad är det som har hänt?
Varför luktar det bränt?
Varför brinner du?
Vill du dö nu?
Jag vill inte dö nu, jag!
Jag säger inte ja!
Varför blev det såhär?
Därför jag så ledsen är.
Jag bryr mig.
Men tro på andra, det gör jag ej.
Önskar du för alltid är här,
och min kompis är.




Fri vers av Emmiesgirl
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-25 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmiesgirl
Emmiesgirl

Senast publicerade
Brinner du?
Kommer rinnande
* Se alla