Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÖNHETSUPPLEVLESE - OCH DÄR STANNAR DET!

i sin lågmälda stolthet

mot skummande hav

i den självklara skönhetens kropp

dröjer hon inom mig med

det intryck hon gav

må det avta med dagarnas lopp...

 

gröna fingrar, rött hår och

så rakryggat skön

bottenhavet är vildsint och kallt

men hon värmde

som representant för sitt kön

med sin vänliga vårdrömsgestalt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-25 14:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet
2011-03-26

  Elaine.S VIP
En tydlig betraktan...som vet sin gräns
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP