Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag som bäst höll på med att måla den här tavlan mumsade jag på varma mackor med dubbla lager av kokt skinka och tripla lager av gouda ost på hälftenskurna stora formbröd bakade på vete och råg. Dryck, någonting hett.


Det finns tre sorters människor (20110325)





Den ensamma miserabla människan.
Tvenne miserabla människor i ljuv förening.
Tvenne ensamma människor i miserabelt förbund med varandra.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-25 20:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har fångat "tuskapens" allt annat än vackra sida!
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP