Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds tjänares omistliga utrustning

Ett hörsamt öra och

ett villigt hjärta.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 161 gånger
Publicerad 2011-03-26 16:37



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Att använda hjärnan också kan aldrig vara fel.
2011-03-28

  Larz Gustafsson VIP
Det är det primära.
Men utan Andens gåvor står man sig slätt i det långa loppet.
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld