Det finns inga genvägar till SANN och verklig lycka.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inga genvägar till SANN och verklig lycka.




GLÄDJE INFÖR GUDS ANSIKTE

lycklig med litteraturen

lycklig på rätt sida planket

fri, av passatvinden buren

slipper jag klubban och skranket

nåden är helt obeskrivlig

ändå så vill jag ju skriva

anden är villig och livlig

och vill med uppvinden driva

lyckligt mentalt stimulerad

rättfärdiggjord genom blodet

livslusten är maximerad

mandomen, morskheten, modet

gnistra ni stjärnor i natten

vittna om Skaparens strålglans

lys över vidsträckta vatten

stranden här är inte mårrans

LARZ GUSTAFSSON 26/3 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-26 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP