Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans enda fiende

Ormen, också kallad Djävulen, Satan,

Förvillaren och lögnens Fader,

vargen, ett rytande lejon

och en hel del annat:


Han kommer i många, olika

skepnader, förklädnader,

i syfte att skada

och döda


MÄNNISKAN,


även ibland som en "Ljusets ängel"

med len mun och ett sken av

godhet; men med sitt

dödande gift.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-27 09:50



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Ja, kan man verkligen lita på Jesus?
2011-03-28

    rumpnisse<3
riktigt bra skrivet s
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld