Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bort härifrån

Jag kan inte andas.

Kämpar mot min egen kropp
långsamt, ökar den i massa
tynger ned mig
dödar mig

Mina rädslor väcks
nyvakna rusar de i blindo

Jag kan inte röra mig

Kanske lika bra
att sluta äta

igen

igen

igen

igen....




Fri vers av Mika R
Läst 492 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-27 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika R
Mika R