Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄSTA STADIUM

i nästa stadium

är allting annorlunda

i nästa stadium

regerar allt det sunda

inga kulisser finns

som skymmer verkligheten

och ingen av oss minns

den kraschade planeten

 

jag har ett annat hem

än fyrrumslägenheten

det gör mig lycklig och

allt mera målmedveten

jag var förlorad men

nu är jag återfunnen

besegrad av den kärleksseger

som är vunnen

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-27 17:29



Bookmark and Share


  mare VIP
Tur att du blev återfunnen :)
2011-03-27

  Fenomena
vackert!:)
2011-03-27

  anits VIP
Mycket vackert skrivet
så skön att att läsa
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP