Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEMÖVER

vägen dit är sällan vacker

men är alltid mödan värd

jag är trygg inför det faktum

att det blir en hädanfärd

vägen hem är en soldats väg

under daglig kamp och strid

och jag vet ju att för vart steg

nalkas evig ro och frid

LARZ GUSTAFSSON 27/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-27 19:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader och tankar
2011-03-28

  mare VIP
Himlen !
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP