Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Feedback, tack.


Nu som då.

Det gick 12 timmar och
kudden var fortfarande varm
enstaka hårstrån låg kvar i min säng efter dig
och du var där då jag slöt ögonen

I drömmen sänks vi ner i skiljda kar
och var fjärde vecka blir ett blodbad för dig(bad i blod)

En bibelsvart natt och våra kroppar smalt samman

en slöja föll
och stjärnor skymtades på en molnspäckad himmel




Fri vers av BaraOrd
Läst 484 gånger
Publicerad 2005-12-19 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd