Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://open.spotify.com/track/1FcpYjWNInyZmlnDg3da3N Ja - vemod är en av mina favoritkänslor...


Bakgård (Om det som var och det som aldrig blev)

På hjärtats bakgård
samlas minnen
och gamla kärlekar på hög

under grånat damm
och sotig svärta
i det innersta inre
är färgen alltjämt röd

minnen varma
om kärlekshetta
och delad lycka

sorger glömda
bitterkalker tömda

här lever livet
om det
som var
och det som
aldrig blev





här faller ingen kärlek i glömska.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-04-03 19:24



Bookmark and Share


  J. E. A
Åh, så vackert du skriver
Åh låten passar så bra
När jag läser texten till den

Du skriver så igenkännande
Här faller ingen kärlek i glömska

inte heller den här dikten


Applåder!
2011-04-04

    Tea Alex
Oj, vemodig och nära. Äkta. Applåd!
2011-04-04

  Line W
Underbar helt enkelt!
2011-04-03

  Ninananonia VIP
Vacker men smärtsam bakgård! :)
2011-04-03

  Jocy Joyless
väldigt vackert!
2011-04-03

    ej medlem längre
Underbar.
Bokmärks.
2011-04-03

  Maiah VIP
Gillar denna text mycket!!!
2011-04-03

  lisa"puzzle"svensson
det finns ett mod och en generositet i att minnas det som var vackert med en kärlek samtidigt som man släpper taget om bitterhet. visst föder det vemod men samtidigt hopp :) fint!
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP