Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drift

Människan drivs av sin dumhet
Det vet jag

För jag drivs av dig

Jag önskar jag var klokare än så här
Dom önskar mänskligheten drevs av intellekt

Det gör inte jag
Då skulle du aldrig drivits till mig

Jag är dum
Men du är dummare




Fri vers av appelkvist
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-27 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

appelkvist