Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sängen

Du är inte här i natt
Jag har hela sängen för mig själv
helt för mig själv

jag kan bre ut mig, det är ingen som drar i täcket på andra sidan
ingen som lägger sig så nära, med en arm runt mina bröst och den andra försiktigt under mitt huvud
Våra kroppar blir ett när jag drar tillbaka
två varma svettiga kroppar

brukar flyttar mig till andra sidan sängen
ångrar mig genast
otrygg och kall

jag behöver inte ångra mig ikväll
jag är själv, jag är helt själv
inget hjärta jag ska höra slå, för att försäkra mig om att det aldrig slutar
Det känns för jävligt när det slutar




Fri vers av appelkvist
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-24 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

appelkvist