Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anton kämpar VII


sjukhus erkänner
det vi gjort är fruktansvärt
doktor grät öppet




Bunden vers (Haiku) av Annie b'larsson VIP
Läst 606 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-28 15:55



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En kamp utan dess like!
2021-12-25

    ej medlem längre
Anton, den lille kämpen, härlig att följa, spännande att se hur det går
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP