Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom i natten

och tog min synd

och sjukdom

med Dig


när Du

gick:


Och jag

var

fri!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-28 19:19



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Härligt!
2011-03-28

  Larz Gustafsson VIP
Det är den största och enda verkliga befrielsen.
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld