Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevvän

Jag minns inte vad du heter,
men jag minns vem du är.
Det är något med dina brev
som får mig att gå på tvär.

Och tyvärr,
jag är inte lika vacker som du är.




Fri vers av Hannah Söderberg
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-29 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah Söderberg
Hannah Söderberg