Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikten e en av mina första ... skriven i 1998 på mitt språk sedan översatts till svenska 2001


Rosor, famnar och falska drömmar



En säng för att lägga mig
Någon bredvid som kan förstår mig
En filt för att täcka mig
Ett öra som kan höra mig

Bara du som kan hjälpa mig
Och en ros så att kan känna doften
Din famn som jag kan vila i
Samt en annan falsk dröm för att drömma




Fri vers av John Leonard Edlund
Läst 539 gånger
Publicerad 2005-12-19 13:44



Bookmark and Share


    Cajsa
Tycker om denna!
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

John Leonard Edlund
John Leonard Edlund